Artikelen over: Boeker

Hoe neem ik contact op met een ruimte aanbieder?

**Voor uw boeking of reservering** kunt u contact opnemen met de ruimteaanbieder door een direct bericht te sturen via het profiel van de ruimte. Ga gewoon naar de sectie 'De host/aanbieder' en klik op 'Neem nu contact op'.

**Tijdens het instelproces van de aanvraag** kunt u ook een bericht toevoegen aan de ruimteaanbieder in uw aanvraag. Klik gewoon op 'Bericht aan aanbieder' onder stap 7 'Voltooien'.

**Tijdens uw lopende of bevestigde boeking of reservering** kunt u communiceren met de ruimteaanbieder via het boekingsplatform onder het tabblad 'Gesprek'. Elk gesprek op het boekingsplatform is ook zichtbaar voor ons Support Team. Wees u ervan bewust dat zij geen melding ontvangen over het bericht zoals de ruimteaanbieder dat wel doet.

**Zodra de boeking is bevestigd** zijn de contactgegevens van de ruimteaanbieder (naam, adres, telefoonnummer) beschikbaar op het boekingsplatform voor u.