Artikelen over: Business

Hoe voeg ik collega's toe aan het Business account?

Een zakelijk account biedt jou en je team de mogelijkheid om boekingen te beheren in een op maat gemaakte omgeving voor je bedrijf. Om extra collega's uit te nodigen, moet de beheerder inloggen op zijn persoonlijke account. Ga naar de instellingen van een zakelijk account door je Bedrijfsaccountnaam te selecteren in de bovenste navigatiebalk. Onder de categorie "Leden" voer je het e-mailadres van je collega in en klik je op verzenden om een uitnodiging te versturen. Je kunt meerdere collega's uitnodigen door hun adressen te scheiden met komma's of puntkomma's.

Nadat de uitnodiging is verstuurd, ontvangen de genodigde leden een welkomstmail op hun zakelijke account, waarmee ze verder kunnen gaan met boekingen.