Artikelen over: Business

Kortingen VS prijsafspraken

Hoe een langdurige prijskorting voor een gebruiker regelen?

Beheer de kortingen die je geeft aan je huurders en boekers hier:

https://www.spacebase.com/dashboard/users/

https://www.deskbookers.com/dashboard/users/

Klik op de prijskorting voor de gebruiker.

Je kunt de aan deze gebruiker gekoppelde korting zien:

Je hoeft alleen de korting te kiezen die je wilt aanbieden:

- Korting = Vaste prijskorting op de boekingsprijs
- Korting = Een percentagekorting
- Vaste prijs = De prijs die de boeker zal betalen voor elke boeking.
Vul het bedrag in cijfers in, gebruik geen symbolen.

Door op "herbruikbaar" te klikken, kan deze korting voor elke boeking worden gebruikt.

Door op "limiet of verwijderen" te klikken, kun je enkele aanvullende criteria definiëren zoals:

Prijsafspraken

Prijsafspraken - aangepaste prijzen
Met deze functie kun je je locatie aantrekkelijker maken voor zakelijke accounts.
Maak hier een speciaal prijsaanbod voor een bedrijfsaccount.

Ga naar je locatielijst > bewerk ruimte > tabblad 'distributie'
Onder de distributiemanager vind je de bedrijfsaccounts die eerder bij je locatie hebben geboekt.
Daar kun je de gewenste prijzen invullen. Als een veld niet van toepassing is, laat het dan leeg.
Vul de gewenste prijs per kamer in.