Artikelen over: Boeker

Hoe kan ik de details van een bevestigde boeking aanpassen? Hoe kan ik mijn boeking bijwerken?

U heeft een ruimte geboekt maar er moeten wat wijzigingen worden aangebracht in de boeking? Geen probleem!

Open de boeking en ga naar het tabblad 'Boeking aanpassen'. Vergeet niet op de knop 'WIJZIGINGEN AANVRAGEN' te klikken wanneer u klaar bent.

De aanvraag wordt naar de ruimteaanbieder gestuurd en hij/zij zal deze goedkeuren of afwijzen. Bij goedkeuring wordt uw boeking bijgewerkt en ontvangt u hiervan een melding. De meeste van onze ruimtes accepteren wijzigingen automatisch, zodat u direct een bevestiging ontvangt.

Zolang er een uitstaande boekingsaanpassing is, kunt u geen andere aanvraag doen. Neem in dat geval contact op met het Support Team.