Artikelen over: Boeker

Hoe zoek je een ruimte?

Voer de incheck- en uitcheckdatum + tijd, het aantal gasten en de stad in de zoekvelden op de startpagina in en klik op de knop 'ZOEKEN'.

Vervolgens worden er verschillende ruimtes met afbeeldingen vermeld. In de tabblak bovenaan kunt u onze filters gebruiken om de resultaten te verfijnen:

Incheck- en uitchecktijd en -datum
Prijsklasse (beweeg de cursor om het budget per uur te definiëren - prijzen worden per uur berekend voor een 10-uur durende dag)
Aantal gasten
Soort locatie
Door in/uit te zoomen op de kaart worden de zoekresultaten aan de linkerkant bijgewerkt op basis van de ruimtes die zich in het gekozen gebied bevinden

Onder het tabblad 'MEER' kunt u ook het filter voor direct boekbare ruimtes activeren.