Hoe kan ik dagen in mijn agenda blokkeren?

1. Blokkeer direct dagen in uw Spacebase-agenda
Om individuele dagen in uw agenda te blokkeren, moet u eerst naar de Spacebase-agenda van elke ruimte gaan.

U vindt een overzicht van uw agenda's hier. U kunt ook naar uw Spaces Dashboard gaan en op 'Voorbeeld' klikken naast de ruimte die u wilt wijzigen. Onder de afbeeldingen ziet u nu een knop 'Agenda', klik hier om naar uw agenda-instellingen te gaan.

Eenmaal in uw agenda-instellingen, heeft u de mogelijkheid om gewoon op de dag te klikken die u wilt blokkeren. Er verschijnt een grijs blok op de geselecteerde dag.

Pro Tip:

- Om de geblokkeerde uren te wijzigen, kunt u de pijlen gebruiken die verschijnen wanneer u de muis naar de onderkant van het grijze blok beweegt. Klik nu gewoon en verplaats het omhoog of omlaag om de tijd aan te passen.

- Om de dag te deblokkeren, klikt u gewoon nogmaals op het grijze blok om het beschikbaar te maken.

Als u een langere periode wilt blokkeren, raden we u aan een evenement aan te maken in de agenda die u heeft gekoppeld aan uw Spacebase-ruimte. De ruimte wordt dan als niet beschikbaar weergegeven.

2. Blokkeer dagen in uw eigen agenda (Google, Outlook, enz.)
Wanneer uw agenda is verbonden met Spacebase via Cronofy, kunt u blokken in uw eigen agenda maken.
Let erop dat de afspraken in uw eigen agenda zijn gemaakt met de status 'niet beschikbaar'.
Wanneer de afspraak als 'beschikbaar' staat, blokkeert het uw Spacebase-agenda niet.

Wanneer u een hele dag in uw agenda blokkeert, wordt deze in de Spacebase-agenda weergegeven als een klein 'geblokkeerd'. Zie het 'geblokkeerd' in de afbeelding op 6 maart. Klanten kunnen deze dag nu niet boeken.

Wanneer u een deel van de dag in uw agenda blokkeert, wordt dit weergegeven als 'geblokkeerd' gedurende de geselecteerde periode. De klant kan op dit moment niet boeken.