Waar kan ik mijn abonnementen instellen en beheren?

Log in op Spacebase.
Selecteer "Accounting" in de menubalk rechtsboven.
Klik op "Abonnementen" in het uitklapmenu.

Als je een nieuw abonnement wilt instellen, klik dan op "maak een nieuw plan".

Als je al een abonnement hebt, wordt dit op deze pagina weergegeven. Hier vind je een overzicht van de start- en einddatum, prijs, kosten en facturen.
Je kunt een lopend abonnement annuleren door te klikken op het kleine bewerkingspictogram naast "Automatische verlenging: Aan".

Als je wat hulp nodig hebt bij het instellen van het juiste abonnement voor jou, staat ons team klaar om je te adviseren. Stuur ons een e-mail naar spaces@spacebase.com of plan een telefonische afspraak met een van onze experts hier.