Hoe kan ik een ruimte of locatie verwijderen of deactiveren?

Om een of al uw locaties en ruimtes te deactiveren, neem contact op met ons team via service@spacebase.com

Vergeet niet ons de Ruimte- en/of Locatie-ID's te sturen van degene die u niet meer gepubliceerd wilt hebben, evenals het e-mailadres waarmee u zich heeft geregistreerd. Anders kan ons team uw verzoek niet verwerken. Als u ook uw gebruikersaccount wilt deactiveren, laat het ons dan ook weten.