Hoe maak ik een reservering voor een klant?

U kunt alleen een reservering maken voor klanten die eerder bij u hebben geboekt via het platform. De klant moet de reservering bevestigen om deze als bevestigde boeking te beschouwen. Anders wordt deze als niet-bindend beschouwd en automatisch na 3 dagen geweigerd als de klant niet reageert.
Als u bent ingelogd, navigeert u naar de menubalk in de rechterbovenhoek, waar staat "Boekingen".
Hier vouwt het vervolgkeuzemenu open, klik op "Boekers"
Op deze pagina ziet u een overzicht van alle klanten die ooit eerder bij uw locatie hebben geboekt.
Klik op "ruimte reserveren" naast uw geselecteerde klant
Kies de ruimte en klik op 'reserveren'.
Vul alle informatie in op dit scherm in en klik op 'reservering bevestigen'.

Nu ontvangt de klant een e-mail met de reservering. De klant moet de reservering op Spacebase bevestigen om deze als bevestigde en bindende boeking te maken.

Wat is een reservering?
De boeker kan een niet-bindend reserveringsverzoek maken. Reageer binnen 4 uur op het verzoek om de reservering te bevestigen of te weigeren - anders wordt deze na 3 dagen automatisch geweigerd. Na uw bevestiging heeft de boeker 3 werkdagen de tijd om de reservering definitief te bevestigen en zo om te zetten in een bindende boeking. Anders vervalt deze reservering.