Waar kan ik mijn Space-profiel en de bijbehorende Space ID’s vinden?

Je kunt je locaties vinden door te klikken op het tabblad "Locaties" in de rechterbovenhoek. Dit brengt je direct naar je aangemaakte locaties met de bijbehorende ruimtes.

Het locatie- of ruimte-ID is gemarkeerd met "#". Je kunt de ID's vinden in je lijst met locaties zoals getoond in de afbeelding of in de URL als je de ruimte rechtstreeks bewerkt.